Откраднаха 12 кутии с дарения за малкия Сами

0
На 5-годишното дете му предстои скъпо лечение в чужбина
На 5-годишното дете му предстои скъпо лечение в чужбина Видео: NOVA

На 5-годишното дете му предстои скъпо лечение в чужбина

Майка на болно дете сигнализира за 12 откраднати кутии с дарения в рамките на 2 месеца. Средствата се събират в помощ на нейния 5-годишен син Сами, който е с ТЕЛК 85% и е с диагноза детски аутизъм. Детето трябва да премине скъпо лечение в чужбина.

Има кутии в различни градове, откраднатите са от Перник. За съжаление, подобни неща се случват често. Има записи на камери, но полицията изобщо не помага”, каза в ефира на „Здравей, България” по NOVA Ева Марчева, майката на болното дете.

До този момент благодарение на лечението състоянието на момченцето се подобрявало. „За съжаление то не се поема от здравната каса. Били сме в Киев, Мексико, Турция, защото у нас не се извършват подобни терапии”, допълни майката.

Ако желаете да помогнете на Сами, може да го направите като дарите пари по банков път.

Още информация за състоянието на детето можете да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари