Откога швейцарците издават тайната на влоговете на клиентите си?

0
Питам за един, дето лъже по телевизора
Питам за един, дето лъже по телевизора

„Спец“ Иван Гешев: „Факт е, че на Николай Банев са констатирани 1 млрд. лв. в швейцарска банка. Колегите са поискали от властите в Швейцария сметките им да бъдат блокирани… Самият факт, че в сметките, които те контролират, има над 1 млрд. лв. говори, че при евентуалното им пускане те биха могли да преместят тези пари, където си искат

Интересно ми е, откога швейцарците издават тайната на влоговете на клиентите си и то без срещу тях да има дори обвинение, за един дето лъже по телевизора, питам?

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Швейцарската Банкова Система е най-сигурната в света. В случай на банков или икономически срив, средствата на вложителя са 100% гарантирани от Споразумението за защита на депозиторите (Swiss Bankers Association Depositors Agreement).

Безпрецедентни закони за банковата тайна, които защитават вашата самоличност. По закон, банкерите имат забрана да споделят информация за сметката като това включва дори нейното съществуване. Ако тази конфиденциалност е нарушена това се счита за углавно престъпление по Швейцарската правосъдна система.

Освен това Швейцария не е член на ЕС.

Лъжецът „спец“ Иван Гешев сега да вземе да излезе пак по телевизора пред тъпата дръжка на микрофон от Нова телевизия, и да обясни как аджеба разбра какво точно има в швейцарските сметки на Баневи.

Аман от идиоти в тая прокуратура!

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари