От понеделник затварят пътя Русе - Ново село

3
Движението ще се извършва по обходни маршрути
Движението ще се извършва по обходни маршрути

Ограничава се движението по второкласния път II-23 в участъка от Русе до Ново село поради ремонт на пътя и на ж.п. надлез при 3-ти км от 15 февруари (понеделник).

Това припомнят от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Обходните маршрути са:

- за МПС до 3,5 тона от село Червена вода и квартал „Образцов чифлик“ до Русе движението се пренасочва по общинската пътна мрежа през с. Николово;

- за МПС над 3,5 тона трафикът ще преминава по път I-2 Русе - Разград, от там по общинската пътна мрежа през селата Бъзън, Ястребово, Семерджиево, Ново село и Кубрат. МПС над 3,5 тона, пътуващи за с. Червена вода, ще се отклоняват при с. Семерджиево по третокласния път III-2302.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Ремонтните дейности в отсечката са част от стартиралата през септември м. г. рехабилитация на общо 46.7 км от второкласния път ІІ-23 Русе – Кубрат, финансирана по ОП „Региони в растеж“. Досега дейностите се извършваха без да се спира изцяло трафикът. Ремонтът навлиза в следващ етап, който налага ограничение на движението до 30 април т. г. В 21.5 км участък, в който се спира движението, ще се ремонтират конструкцията на пътя, ж. п. надлезът при 3-ти км, ще се изпълняват дейности за подобряване на отводняването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари