Уволниха двама директори от "Индустриална зона" - Русе

3
Един от тях е Таско Ерменков
Един от тях е Таско Ерменков Снимка: БГНЕС

Един от тях е социалистът Таско Ерменков

Чистката, подета от служебния кабинет, продължава. Председателят на Института по метрология Снежана Спасова бе освободена от длъжност вчера. Това се случва по средата на удостоверяване на устройствата за машинно гласуване с цел проверка на сигурността на машините, съобщи в петък NOVA.

Институтът е особено важен с оглед на това, че съхранява ключовете от машините и уволнението на дългогодишната му директорката две седмици преди вота предизвика вълна от реакции в социалните мрежи.

Същият ден бе уволнен Ерик Рангелов от Института по маркетинг, пише Епицентър.

От „Индустриална зона“ - Русе си тръгват двама членове на Съвета на директорите, един от които е социалистът Таско Ерменков.

В Патентното ведомство за последните дни са смени няколко директори с по над 20 години стаж във ведомството.

В понеделник е подготвено заседание на „Напоителни системи“ ЕАД с единствена точка  - уволнението на 7 регионални директора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 21
    1
    В.П.
    Па само ГЕРБ ли да имат калинки ! Той като не го назначиха за главен лекар на онкологията в Русе, пак добре . Гладен ли да стои човека ? Корнелке,Корнелке и ти не си цвете за мирисане !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари