Уволниха Анелия Нунева и директорите на дружество "Академика 2011"

6
Спортният министър освободи целия ръководен състав на дружеството
Спортният министър освободи целия ръководен състав на дружеството Снимка: БГНЕС / Архив

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев издаде заповед, с която освобождава целия състав на Съвета на директорите на търговското дружество “Академика 2011” ЕАД

До момента в него влизаха председателят Анелия Нунева и членовете Петър Петров и Елиана Шипковенска, съобщават от Министерството на младежта и спорта. 

Новите членове на Съвета на директорите са:

Лазар Пърличков - магистър по Финанси и бакалавър-инженер от Лесотехническия университет гр. София. Притежава дългогодишен опит във финансовия сектор. Владее английски език.

Александър Скобелев - юрист. Магистър по “Право на Европейския съюз” в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Притежава богат юридически стаж. Специализира в областите съдебно изпълнение, сделки с недвижими имоти и обществени поръчки. Има богат опит в секторите “Информационни технологии” и “Туризъм”. Владее английски, испански и руски език.

Любомир Върбев - завършил “Право” в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има богат опит в областта на облигационното, вещното и административното право. Завършил е практическо обучение за електронно управление на обществени поръчки. Владее английски и немски език.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изразява увереност, че новото ръководство на “Академика 2011” ЕАД ще работи изцяло за подобряване на финансовото и материалното състояние на дружеството с цел осигуряване на възможно най-добри условия в обектите. Търговското дружество стопанисва “Арена Бургас”, “Асикс Арена”, спортен комплекс “Академика 4 км”, Зимен дворец на спорта, стадион “Академик” и гребната база “Панчарево”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    До Боци
    Боци, не искам и да ги стигам! Такива като въпросните индивиди рано или късно ги застигат други неща. Никой не е взел нищо със себе си ... .
  • 6
    4
    Боци
    Nicho, никога не е било с езиче. Целите се омазваха с медец, а и си прибираха в кошерчето. Години наред. Срещу тях да бягаш, няма да ги стигнеш.
  • 14
    3
    Nicho
    Батко и сестриче вече без ближещо езиче в голямата каца с мед.
  • 37
    2
    Димитров
    Даже закъсняхте да махнете крадците по рано !
  • 34
    1
    Недоумяващ
    Батко защо не помогне?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари