От ГЕРБ ще тестват управляващите дали са почтени

2
Тома Биков за БНБ: До петък има много време, за да решим какво да правим
Тома Биков за БНБ: До петък има много време, за да решим какво да правим Снимка: БНТ

"Очакваме, ако някой иска подкрепа, да я потърси публично. До петък има много време, за да решим какво да правим"

Това коментира в "Денят започва" Тома Биков от ГЕРБ относно темата за избор на нов управител на Българската народна банка.

По думите му от ГЕРБ тестват управляващото мнозинство по отношение на тяхното усещане за почтеност.

"След като Асен Василев смята, че г-н Каримански няма безупречна репутация да оглави БНБ, не може да бъде председател и на бюджетната комисия в парламента, ако те имат единен стандарт за почтеност би трябвало да приемат нашето предложение Каримански да не бъде председател на бюджетната комисия, ако те не го направят означава, че не се съмняват в репутацията му", допълни Тома Биков.

Той заяви, че правителството не решава нито една от кризите, а предизвиква нови.

"Има отслабване на българската позиция по отношение на Република Северна Македония поради разнобой на неофициално ниво, по всички личи, че Кирил Петков е поемал определени ангажименти. Ние не сме видели през последните месеци македонската страна да е направила каквито и да било крачки по отношение на българските искания", добави Тома Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Иван - русенец
    Този цълвулан Биков доре не прави разлика между изискванията за това да си Гуверньор на БНБ и да си член или председател на някаква комисия. А точно Биков да говори за почтенност - това е нонсенс !
  • 3
    2
    Nnnn
    Господин Биков с какви очи говорите за почетност?
  • 6
    1
    Кво
    Те да се тестват,че всичките са долни, престьпни лицемери,и непочтени крадци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари