Депутатите отхвърлиха кандидатурата на Любомир Каримански за шеф на БНБ

0
Със "за" гласуваха едва 58 народни представители от ИТН и ДПС
Със "за" гласуваха едва 58 народни представители от ИТН и ДПС Снимка: БТА

Депутатите отхвърлиха кандидатурата на Любомир Каримански за управител на Българската народна банка (БНБ)

Въпреки ниския праг, който се изискваше за одобрение на кандидатурата, а именно 69 гласа, те не бяха събрани, съобщи БНТ.

Срещу кандидатурата се обявиха още в неделя от "Продължаваме промяната", които имаха собствен кандидат. За повече експертна и по-малко политическа личност се обявиха от "Демократична България" и БСП.

Днес за кандидатурата на Каримански гласуваха "за" 58 депутати от ИТН и ДПС. Срещу се обявиха останалите партии. От ГЕРБ обаче поискаха прегласуване, защото нарочно не са гласували при първия път. При второто гласуване предложението също не беше прието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Балабанов
    Днес Каримански беше подкрепен от ДПС-1 и ДПС-2. ФАКТ.
  • 2
    2
    сарайски
    Здравейте, видяхте ли днес поредния позор на чалгарската сбирщина на оня от дивана?! Не изпълниха и това нареждане на сарайския си "сценарист" и сега са се напикали от страх и ужас, понеже, както е известно, султанът им съвсем не се шегува и една "мъжка проститутка" преди години беше "самоубита" в сараите. Провалиха се с кандидатите на агент Сава за премиери - кобургският лакей Василев и онзи измамник, когото ни представяха за "парче бизнесмен", а всъщност продавал гащи и шнорхели на една сергия, ама сега едва ли ще им се размине!.
  • -4
    1
    Eliyana
    Здравейте, аз съм финансист, който предлага съдействие при заемане на пари между физически лица в краткосрочен и дългосрочен план, вариращи от 5 000 до 5 000 000 лв. за 48 часа при лихва от 2% годишно. Офертата е валидна и се приема само в Люксембург. За връзка: [email protected]
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари