От ГЕРБ съобщиха за тежка хакерска атака срещу техни публикации във Фейсбук

0
Публикациите са били свързани с "Газпром"
Публикациите са били свързани с "Газпром"

От ГЕРБ съобщиха за тежка хакерска атака срещу техни публикации във Фейсбук

"Снощи нашите комуникационните източници и канали в социалната мрежа Фейсбук бяха ударени от една много тежка хакерска атака и по-конкретно три публикации, касаещи най-горещата и най-съществена за всички граждани тема, а именно ужасяващите злоупотреби, правени в сферата на енергетика и по-точно вноса и износа на газ, петрол и далаверите, които са се вършили с посредниците, намесени в тези сделки, от страна на бившите управляващи", съобщиха на брифинг от ГЕРБ, предава Дарик.

Три публикации са били на прицела на хакерите. И трите са били свързани с "Газпром".

"Нашата политика е 100% диверсификация от „Газпром“ и никакъв дългосрочен договор", категоричен бе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Да кажат, че съм казал да продължи договора с "Газпром" е абсолютна лъжа. Позволих си да кажа като съвет към служебното правителство да внимават, когато преговарят с "Газпром" за да не стане да платим навзетите количества два пъти и да ни осъдят на арбитража, защото става въпрос за милиарди", обясни лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов обясни, че проблемът с хакерската атака е бил разрешен още снощи, след като Фейсбук е направил проверка на фактите.

"Знаете ли откъде влизат нелегалните мигранти, влизат само през лабораторията на "Капитан Андреево" и през тръбата на "Балкански поток", каза Томислав Дончев намеквайки за брифинг, който от "Продължаваме Промяната" даваха по същото време от пункта на границата ни с Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари