От "Демократична България" отговориха на Борисов за контрола над машините

0
ДАНС и прокуратурата да поискат от Бойко Борисов имената на четиримата, които според него са господари на машинния вот
ДАНС и прокуратурата да поискат от Бойко Борисов имената на четиримата, които според него са господари на машинния вот Видео: Фейсбук

"Днес Бойко Борисов е сътворил поредната божествена комедия от тъпотии", констатира съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов

Според Христо Иванов зад тези думи всъщност прозират интересите на задкулисието, което се съпротивлява на модернизацията:

"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес заяви, че “софтуерът и цялата схема по машинното гласуване се контролира от 4 души от “Да, България””. Ако това беше поредната дебелашка шега на бившия премиер, щяхме да му отговорим, че нашата Четворка явно е като Петорката от Кеймбридж начело с Ким Филби, вербувана от НКВД да работи за болшевишка Русия. И затова, контролирайки напълно изборните резултати, оставя ГЕРБ с толкова високи резултати.

Зад тези негови обичайни тъпотии, се крият опасни процеси. Борисов заедно с ДПС и хора от други партии продължават да водят съпротивата срещу модернизацията на България. Да държат България в миналото. Затрудняват въвеждането на технологиите. Тези избори са затова - накъде ще тръгне България", каза Иванов. 

От партията разпространиха и съобщение, в което става ясно, че "Демократична България" призовават ДАНС и прокуратурата да разследва думите на бившия премиер на България Бойко Борисов

"Ние обаче сме сериозна политическа сила и не можем да си позволим да отминем с насмешка подобни обвинения. Те не само засягат пряко името на “Да България”, но и подриват доверието в изборния процес. А това е въпрос и на националната сигурност, защото ако някой може да контролира резултата от изборите, то той контролира и властта в страната.

Затова призоваваме ДАНС и прокуратурата да поискат от Бойко Борисов имената на четиримата, които според него са господари на машинния вот - за да бъде предотвратено огромно изборно престъпление. Ако няма такива “контрольори”, призоваваме г-н Борисов публично да оттегли думите си и да поиска извинение от гражданите на България, че за пореден път ги е излъгал “с двеста”.", се казва в комюникето. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Преди години, по време на рекламите, можеше да идеш до хладилника. Сега можеш да идеш и до Кауфланд...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари