Освободиха Явор Божанков от две парламентарни комисии

0
Божанков беше отстранен с единодушно решение на депутатите от левицата заради изказването му в подкрепа на изпращането на оръжие за Украйна
Божанков беше отстранен с единодушно решение на депутатите от левицата заради изказването му в подкрепа на изпращането на оръжие за Украйна Снимка: БТА

Божанков беше отстранен с единодушно решение на депутатите от левицата заради изказването му в подкрепа на изпращането на оръжие за Украйна

Явор Божанков е освободен предсрочно като член на Комисията по конституционни въпроси и на Комисията по околната среда и водите, съобщи председателят на Народното събрание Вежди Рашидов, предаде БТА.

В началото на извънредното заседание на парламента днес, Рашидов обяви от трибуната, че на 9 декември общото събрание на ПГ на "БСП за България" е взело единодушно решение за изключване от групата на Явор Божанков и в тази връзка той губи местата си в парламентарни комисии.

ПГ на "БСП за България" го призова да напусне и парламента, но той отказа и обяви, че остава независим депутат. През уикенда си татуира на рамото черна овца с папийонка, каквато обичайно самият той носи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    123
    май спешното и кратко обучение в сащ не се оказа много благополучно ? хората нещо не ти се кефят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари