Осветиха фасадата на парламента с цветовете на флага на Израел

1
Инициативата в знак на солидарност с израелския народ ще продължи до 22:00 часа
Инициативата в знак на солидарност с израелския народ ще продължи до 22:00 часа Снимка: Народно събрание

Инициативата в знак на солидарност с израелския народ ще продължи до 22:00 часа

Сградата на Народното събрание на площад “Народно събрание” № 2 е осветена с цветовете на националния флаг на Държавата Израел.

Инициативата е в знак на подкрепа и солидарност с израелския народ. Фасадата от страната на централния вход ще бъде осветена във времето от 20:00 до 22:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Нещо не разбрах
    Значи, Парламента е някаква бащиния на някой си, че да си го оцветява както си ще? Това ли е ? Нещо като Пантеона в Русе. Ама и аз имам проектор. Ако светна фасадата на съседния блок със символите на Хизбула, Хамас, Ислямски братя и беш ли му мамата на кои талибани, до 30 минути ще ми нахлуят в жилището. Не бе, то е ясно че в съда всичко ще падне, ако трябва ще си покажа пишката на съдийката или съдията, че не съм от нито едно от враждуващите племена, но не е ОК това. Аз пък искам Пантеона да светне в цветовете на знамето на Азербаджан! Ей така! Оставили сме арменец-доносник да е пазач на костите на знамените ни българи.
  • 6
    3
    ...
    Просто сега заслужаваме един екип от Хамас да влезе из жълтите павета и да се разшета. Защото Палестина бая деца е погребала утрепани от израелски оръжия. Двупосочно е. Нямаше как да не се оплезят и да шпакловат и еврейските гъзове. И на мен ми се повръща от управляващите.
  • 7
    2
    Гнусно!
    Чак да му се доповръща на човек. Да показват знака на тези, които са убили Исус... Това е предателство. Нищо чудно че сега си носят последствията.
  • 12
    1
    Гост
    Пълна глупост. От посолството ще са доволни колко сте се навели . ПРЕДАТЕЛИ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари