Оставиха в ареста 19-годишния шофьор, „отнесъл“ кръговото в Перник

0
При инцидента пострада жена
При инцидента пострада жена Снимка: Фейсбук

При инцидента пострада жена

Обвиняем за пътнотранспортно произшествие с пострадала жена в град Перник остава в ареста.

Днес, 10.09.2023 г., по искане на Районна прокуратура – Перник съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 19-годишния Д.Я., привлечен в качеството на обвиняем за извършеното престъпление.

В хода на разследването по досъдебното производство са събрани доказателства за това, че на 30.08.2023 г. Д.Я. управлявал лек автомобил, м. „Ауди“, в гр. Перник. На кръстовище на ул. „Юрий Гагарин“ с ул. „Република“ той нарушил правилата за движение. Вследствие на пътния инцидент била причинена средна телесна повреда на водач на друго превозно средство, съобщиха от държавното обвинение.

В днешно заседание съдът прие доводите на наблюдаващия прокурор, че са налице предпоставки за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия Д.Я.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    daskal
    Вижте записа с катастрофата. Изродът минава с луда скорост през кръговото без и да си помисли да намали или спре! Блъска челно колата в насрещното движение на около 100 метра по-надолу. Абсолютно непредвидим убиец-камикадзе на пътя!
  • 5
    1
    Kkfhhjkk
    Оставете го в ареста този боклук!!!!Мръсно копеле!Наркоман мръсен!Да беше се претрепал!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари