Оставиха Бисер Миланов под гаранция

0
Русенският Окръжен съд остави мярката гаранция от 1000 лева за Бисер Миланов.
Русенският Окръжен съд остави мярката гаранция от 1000 лева за Бисер Миланов.

Русенският Окръжен съд остави мярката гаранция от 1000 лева за Бисер Миланов.

Така на практика магистратите потвърдиха наложеното от Районния съд ограничение на Миланов. Самият той не се яви на четенето на решението му, а защитникът заяви, че му било станало лошо. Решението на по-долната инстанция бе обжалвано от прокуратурата, но дори и окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев не успя да се пребори за по-строга мярка.

Пред съда Бисер Миланов заяви, че изобщо не е ударил пострадалата Йоана, чиято челюст пострада преди седмица. Той само я бил дръпнал, а тя се спънала и паднала и така си разбира челюстта, обяви Миланов. Той се оплака и че е безработен, не разполага със средства и затова помоли за намаляване на определената му гаранция от 1000 лева.

Районна прокуратура – Русе привлече като обвиняем Бисер Миланов за причинена средна телесна повреда в резултат на нанесен побой на 26-годишна жена. С постановление на наблюдаващ прокурор, 47-годишният русенец първоначално бе задържан за 72 часа. Той е привлечен като обвиняем за престъпление по чл 131а, във вр. чл. 129 НК за умишлено причиняване на средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюст. Като обвинението по-късно бе променено, по непредпазливост. Деянието е било извършено на 12 юни преди обед в Русе.

Инцидентът станал малко преди обед в автосервиз на ул. Св. „Димитър Басарбовски“ в Русе. Между Миланов и 26-годишната жена избухнал спор, който прераснал в свада.

При извършения преглед в УМБАЛ - Русе се оказа, че младата жена е със счупена долната челюст отляво и горната челюст отдясно, има един счупен зъб в горната част на ченето и един, който се клати в долната част. На 14 юни Бисер Миланов бе задържан за побоя с полицейска мярка за 24 часа, срещу него бе образувано бързо производство.

Русенският Районен съд обаче го пусна под гаранция срещу 1000 лева, и промени обвинението срещу него, като извършено по непредпазливост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари