Оправдаха Бисер Миланов по делото за насаждане на расова омраза

0
На 29 юни ще се гледа делото на Миланов за побой над приятелката му. Заповядайте в русенския съд!
На 29 юни ще се гледа делото на Миланов за побой над приятелката му. Заповядайте в русенския съд!

"Оправдаха Бисер Миланов по делото за насаждане на расова омраза и дискриминация".

Това се похвали синът на г-н Миланов - Виторио в редакцията на Dunavmost.bg.

"Но въпреки това той е недоволен от решението на Софийски районен съд, тъй като по-същото дело беше осъден и Цветан Бонев според целите и идеалите на Национално Движение Свобода това обвинение коренно противоречи на същността, както на Бисер Миланов така и на Цветан Бонев те проповядват етнически мир ,дори Миланов ,което е видяно и от видео материал излъчен през месец Април 2013 г. Бисер Милано много често използва израза "Никой не може да избира родителите си." За него борбата е между доброто и злото. Борба за справедливост и истинска демокрация в която всички да са равни пред закона.

В тази връзка той обвини всички замесени в набеждаването в това грозно обвинение за предатели към отечеството, тъй като това и всички останали престъпления сътворени от престъпници облечени във власт, единствено и само с цел да му попречат да изразява свободно мнението си и да се бори за българските национални интереси.

Той обвини участниците в това престъпление срещу него за заплаха за националната сигурност, тъй като защитата на отечеството е дълг и чест на всеки български гражданин, а предателството се наказва по член 59 .......и според българската конституция на РБ. Така,че колкото и да ме репресират  чрез лостовете на властта аз няма да спра да се боря. Понеже законоустановения начин според конституцията на РБ и член 1-ви гласи и властта произтича от народа то ние сме принудени да създадем политическа партия, за да обединим всички пострадали и безпомощни граждани от мафията облечена във власт. Така че борбата продължава и горе главите! А за тези, които все още имат доверие във българската правосъдна система нека да заповядат в съдебните зали и сами да преценят, а не да се оставят да бъдат медийно манипулирани.

Днес отново отложиха делото по-независещи от Миланов причини за 29.06. Делото, за което по всички основни медии и телевизии съобщиха, че същият е нанесъл побой над бившата си, дело по което безспорно е установено ,че не Миланов е нанесъл побоят, а бившата е нанесла множество удари и ритници, което обстоятелство умело се прикрива въпреки медицинското удостоверение за това и беше явно умишлено пропуснато от 5-ти наказателен състав на РРС , което според разпоредбите в наказателния кодекс представлява тежко умишлено престъпление - престъпление против правосъдието така, че предстоящото на 29.06 заседание на Русенски окръжен съд. Обстановката ще стане доста нажежена поради събитието предобило голям обществен интерес. Заповядайте драги читатели", завършва изказването си г-н Миланов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари