Остава в ареста майката, отнела живота на децата си в Сандански

0
Апелативният съд в София отказа да пусне обвиняемата за убийството на двете си деца под домашен арест или парична гаранция
Апелативният съд в София отказа да пусне обвиняемата за убийството на двете си деца под домашен арест или парична гаранция

Кристина Дунчева остава в ареста

И Апелативният съд в София отказа да пусне обвиняемата за убийството на двете си деца под домашен арест или парична гаранция, предаде БНТ.

Разследването е на финалната си права и предстои на Дунчева да бъдат предявени събраните доказателства за това, че тя е убила двете си деца - 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон на 19 април миналата година.

Според втората съдебно-психиатрична експертиза Дунчева е вменяема и е разбирала действията си към момента на убийството. Според съдебния състав няма доказателства, които да предполагат евентуално участие на съпруга ѝ Георги Трайков в престъплението.

Адвокатът на Дунчева подчерта, че разследването е водено едностранчиво и той ще иска събиране на нови доказателства. Според него Дунчева не е извършила двойното убийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Жена се кара на мъжа си:
- Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе и трета година не може да проходи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук