Още ли вярвате, че има човеци в политиката?

5

ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТЕ, ЧЕ ИМА ЧОВЕЦИ В ПОЛИТИКАТА?

Вижте много внимателно този списък (бел.ред. вижте в Галерия). Вижте милионите, посочени като в халваджийски тефтер. Всъщност подобни записки има и за много от нас - в тефтерите с вересии по селата. За предстоящи плащания.

Още ли вярвате, глупаци, че има някой почтен по върховете? Още ли вярвате, че има такива, които не крадат и не са се увъртели в корупция и кражби като в свински черва? Още ли, тулупи, вярвате, че политиците ще дадат сами властта при избори и няма да направят всякакви манипулации и фалшификации, за да запазват подобни сметки и в бъдещето???

Аз също съм виждала подобни списъци - на мастити бизнесмени, които си пишат на кой политик колко трябва да се плати като такса "спокойствие". Не си правя никакви илюзии. Как според вас се купуват джипове за стотици хиляди лева със заплата от 5000 лева? Как се купуват осем апартамента с обикновена държавна заплата? Вие или сте отказали да мислите, или умишлено сте си заврели главите в пясъка, да не би случайно гледката да ви разстрои!

Този списък е истината за разпределянето на порциите на територията. И едно име липсва. Очевадно липсва. Липсва НАРОД!!!!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари