Още една българка е в обятията на танцуващия милионер

0

Снимка на наша моделка в прегръдките на известния италиански милионер Джанлука Ваки плъзна из интернет.

Името му се свързва и със секс авантюра с палавата бивша приятелка на Лудия репортер - Даниел Петканов, пише hotarena.net. 

Джанлука Ваки е 50-годишен италиански бизнесмен с убийствено тяло, чувство за ритъм, много татуировки и мъжкарско излъчване. На снимката в неговите прегръдки се е гушнала моделката Теодора Коева. Красавицата е родена в Пловдив, но живее в меката на модата Милано и освен, че се снима и дефилира в дрехите на световни марки, владее пет езика. 

дравейте, ето още една българка-модел, която се е снимала с големия бохем Джанлука Вачи. Явно бохемът обича българското и търси тяхната интимна компания, както стана с Богданска. Още колко ли модели са минали през леглото на италианския бохем, само може да следим инстаграм“, пише наблюдателен интернет потребител.

Александра Богданска също е мачкала чаршафите с пленителния богаташ, мълви клюката. Тя прекара това лято край морските брегове на Италия, където работи като гид на милионери от цял свят. 

Алекс споделяше снимки от яхти, коли за стотици хиляди евро и частни партита, заобиколена от знойни красавици и бутилки скъпо шампанско и дори се снима с Джанлука Вачи. Тогава опозореният й приятел разкри, че между двамата е имало много повече, освен тази снимка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари