Още двама се отказаха от депутатските си места в 48-ото Народно събрание

0
Това са Деян Николов от "Възраждане" и Димитър Аврамов от кандидатската листа на ДПС
Това са Деян Николов от "Възраждане" и Димитър Аврамов от кандидатската листа на ДПС Снимка: БГНЕС

Това са Деян Николов от "Възраждане" и Димитър Аврамов от кандидатската листа на ДПС

ЦИК заличи като избрани за депутати още двама представители на политически сили въз основа на постъпили от тях заявления. Това стана на онлайн излъчвано заседание на изборния орган, предаде БТА.

На база на заявление от 7 октомври т.г. от Деян Николаев Николов, регистриран кандидат за депутат от кандидатска листа на "Възраждане" в 24 Многомандатен изборен район София, комисията реши той да бъде заличен от списъка в листите на "Възраждане" в 24 МИР в столицата.

Гласувано беше и аналогичното искане от 6 октомври т.г. от Димитър Иванов Аврамов от кандидатската листа на ДПС в 12 изборен район-Монтана. В заявлението си той също обявява, че желае да бъде заличен и да не бъде обявен за избран за народен представител. С решението на ЦИК той следва да бъде заличен от списъка, в който попада.

Вчера бе гласуван и отказът на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов от място в Народното събрание и на други избрани за народни представители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари