Още 14 студенти завършиха успешно стажа си в Община Русе

2

Кметът Пенчо Милков ги поздрави 

14 студенти от Русенския университет „Ангел Кънчев“ и Софийския университет „Св. Климент Охридски“ получиха днес сертификати за успешно завършен стаж в Община Русе, съобщиха от пресцентъра. 

Кметът Пенчо Милков ги поздрави за това, че през последните седмици са подпомогнали общинските служители в ежедневната им дейност и са имали възможността да се запознаят отблизо с административните процеси в местната власт.

Трима от стажантите прекараха учебните си часове в отдел „Транспорт“, а останалите - в „Международно сътрудничество и проекти“. Те споделиха, че с удоволствие са проследили процеса по разработване на Плана за интегрирано развитие на Община Русе. Част от стажантите са работили по различни казуси за внедряването на Новата транспортна схема в Русе, предвиждаща от юни градският транспорт да бъде управляван единствено от общинското предприятие.

Община Русе е регистрирана като обучаваща организация в електронната платформа на проекта и предоставя възможност на студенти да провеждат своите практики в различни административни отдели, като „Международно сътрудничество и проекти“, „Екология“, „Транспорт“ и др.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    112
    Какво ли са научили от Пенча ? Ааа, май ще има по висока раждаемост в града ни !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари