Осем души загинаха при падане в кладенец в Индия

0
Спасителите използват въжета и стълби, за да достигнат до затрупаните
Спасителите използват въжета и стълби, за да достигнат до затрупаните Снимка: Twitter

Спасителите използват въжета и стълби, за да достигнат до затрупаните

Най-малко осем поклонници са загинали, а около дузина са били спасени, след като около 25 души са паднали в кладенец в хиндуистки храм в Индия, съобщи полицията, предаде NOVA.

Поклонниците в централния град Индор са паднали в кладенеца - общински водоизточник, след като покриващият го под се е срутил.

"Открихме осем тела и спасихме близо дузина", заяви за АФП полицейският служител Маниш Капория, като добави, че спасителните дейности все още продължават.

Телевизионни кадри показаха как спасителите използват въжета и стълби, за да достигнат до затрупаните в кладенеца в щата Мадхя Прадеш.

Други видеоклипове показаха пропадналия под и изпочупени стоманени решетки, както и полицаи, използващи въжета, за да запечатат района.

Храмовете в цяла Индия бяха препълнени с поклонници по случай Рам Навами - рождения ден на хиндуисткото божество Рам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари