Осъдиха касиерка, източила картите на потребители в Дом за стари хора - Кенана

2
Осъдената е изтеглила 2550 лева
Осъдената е изтеглила 2550 лева

Осъдената е изтеглила 2550 лева

Наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 6 месеца, изпълнението което се отлага за срок от 3 години, определи Хасковският окръжен съд за касиерка работила в Дома за стари хора - Кенана и изтеглила от дебитни карти на настанени там без знанието им 2550 лв.

Присъдата е следствие на внесено споразумение между прокуратурата и защитата на 61-годишната П. И. М. С него тя се признава за виновна, че в периода от 3 до 5 февруари 2015 г. включително, в Хасково, в качеството си на касиер в Дом за стари хора - Кенана, при условията на продължавано престъпление, използвала платежни инструменти - дебитни карти, без съгласието на титулярите, като от терминално устройство изтеглила парична сума общо от 2550 лева, като престъплението е извършено виновно, при форма на вината - пряк умисъл.

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Недоволство
    Хахахах хората убиват, изнасилват, продават наркотици, карат пияни и надрусани, правят измами с лекарства и изобщо всякакви схеми. Но затвор има само за дребните мишки като тази жена. Не е права. Не я оправдам. Но престъплението й не може да се сравни с къде къде по-тежки... а присъдата никак не е адекватна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари