Опозицията се заяжда с Кирил Петков, докато той говори с протестиращите полицаи

0

ГЕРБ: Петков няма неотложни ангажименти, разхожда се пеш из София

Депутатите от опозицията продължиха да се гневят на премиера Кирил Петков, който не дойде в парламента за петъчния блиц контрол.

"Преди малко електронната търсачка Гугъл показа снимки, че премиерът Кирил Петков се разхожда безцелно из столичните улици, моля да го извикате тук", каза Славена Точева от ГЕРБ по повод снимките на премиера от протеста на полицаите по-рано днес.

"Стига се е крил. Ако е мъж, да дойде", каза от трибуната Хамид Хамид от ДПС.

"Това го казахте вече, ако наистина е по улиците, ви е чул", отвърна му Атанасов.

"Видяхме снимка от преди малко в един от водещите новинарски сайтове, че премиерът се разхожда пеша из столичните улици, което е похвално. Надявам се, че ще извикате премиера, за да изпълни конституционните си задължения, макар да не ги разбира", каза зам.-шефката на депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя показа снимката на Петков при полицаите и настоя за 20 минути почивка, в които той да бъде извикан в парламента.

Проверка на Actualno.com показа, че премиерът наистина се е срещнал с полицаите и надзирателите, които разпънаха палатка пред Министерството на финансите. Това е станало преди Петков да влезе във финансовото ведомство по работа, обясни Радостина Якимова, пиар на СФСМВР.

Дори и след почивката опозицията продължи да настоява премиерът да дойде в парламента. Председателят на парламента Никола Минчев обаче каза, че се е свързал с премиера, който вече не бил в София.

По време на целия двучасов блиц контрол депутатите се занимаваха с това да питат къде е Кирил Петков, дори обвиниха председателя на парламента в лъжа. Минчев уточни, че премиерът вече е на път към българо-турската граница.

"Притеснително е, когато се каже, че премиерът е на път към която и да е граница", каза от трибуната Томислав Дончев от ГЕРБ, което предизвика смях в залата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Томик
    Защо като видя Томислав Дончев, винаги ме напушва неудържим смях? Действа ми много първоаприлски винаги.
  • 8
    1
    Ха-ха-ха
    Тъпите герберасти защо не пищяха, когато Тиквата игнорираше и унижаваше 2 години Народното събрание?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари