Явор Божанков: Борисов въобще не го интересува дали ще пращаме оръжия, или не

0
„Борисов гледа къде има противоречие, къде може да създаде проблем на управляващото мнозинство, но той създава проблем на цялата страна“, добави Божанков
„Борисов гледа къде има противоречие, къде може да създаде проблем на управляващото мнозинство, но той създава проблем на цялата страна“, добави Божанков Снимка: bTV

"Борисов иска изпращане на оръжия на всяка цена, готов е да обяви война на Русия и на целия свят. Него въобще не го е грижа дали ще пращаме оръжия, или не. ГЕРБ гласуваха против здравна помощ за мигрантите, закичени с украински лентички"

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV Явор Божанков от БСП.

Борисов гледа къде има противоречие, къде може да създаде проблем на управляващото мнозинство, но той създава проблем на цялата страна“, добави той.

Божанков заяви още, че позициите на БСП са ясни, последователни и няма промяна в тях.

„Няма промяна и в обществената нагласа, която несъмнено, според всяко едно проучване, е в тази посока“, добави той.

По-рано днес вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова заяви, че ако правителството реши да се изнася оръжие и боеприпаси за Украйна, БСП ще напусне коалицията.

„Решението (б.р. за предоставяне на оръжие на Украйна) зависи от Министерски съвет и тепърва ще видим. БСП е заявила и в лицето на вицепремиера, който носи отговорност и взима тези решения, че няма да се вземе такова решение, докато БСП е в управлението“, каза още Божанков.

Според него България няма нужда от нова серия избори и политическа нестабилност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари