Олександър Усик: Путин е много слаб, Украйна винаги печели накрая

0
Благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна
Благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна Снимка: БГНЕС

Благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна

"Путин прави всичко възможно, за да покаже, че е силен, но всъщност не е. Ако беше, нямаше да му се налага да го показва. Всъщност той е много слаб", заяви световният шампион в тежка категория Олександър Усик, след като защити титлите си с втора победа над британеца Антъни Джошуа, предаде БГНЕС.

"Искам да кажа, че някои хора по света подценяват това, което се случва в Украйна, моля ви, отворете си очите", обясни той. 

"Украинците никога не се предават, винаги стигаме до края, трябва ни само още малко време. Много хора по света ще посетят Украйна заради нашите спортисти - братя Кличко, Андрий Шевченко, Лома и Усик. Сега целият свят знае, че Украйна се защитава от втората най-голяма армия в света. А ние се държим силно и им отговаряме както подобава", каза Усик.

"Този мач бе много важен за страната ми, за мен и отбора ми. Боксирах се за цялата страна и за половината свят. Големи неща бяха заложени на карта. И благодаря на Бога, че поясите се завръщат в Украйна, победата е за нас, Украйна спечели", допълни украинецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    LSkIjkk
    Слава на Русия! Огън и ядрени бомби да я гори сащническа усрайна!
  • -5
    2
    До ZZтанко
    Важното е да не мяза на сатрапа Владолф Путлер! Извергът на 21-ви век! Слава на братска Украина!
  • 2
    1
    Sтанко
    На хитлер ли ми мяза този или просто така си ги представям урките? Голяма пропаганда голямо чудо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари