Около 500 лева са откраднати при грабежа на бензиностанция в Стара Загора

0
Извършителя на престъплението все още се издирван
Извършителя на престъплението все още се издирван Снимка: БГНЕС / Архив

Районна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебното производство, по което се извършва разследване от служители на Второ РУ на МВРСтара Загора, за грабеж от бензиностанция в гр. Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Днес в Стара Загора около 3:00 часа през нощта в търговската част на бензиностанция е влязъл мъж, облечен в тъмни дрехи с поставена качулка на главата. Той се приближил до дежурния служител, като му показал бележка с надпис: „Това е обир“ и поискал парите, които се съхраняват в касата.

Мъжът насочил и нож към него, след което дежурния служител му предал част от оборота на търговския обект – около 500 лева. Извършителят прибрал бележката и парите в малка плътна чанта, бързо напуснал района на бензиностанцията и се отправил в посока към кв. „Лозенец“ в гр. Стара Загора.

Веднага е бил подаден сигнал на тел. 112. На място пристигнал дежурен екип от Второ РУ на МВРСтара Загора, като е бил извършен оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели и др.

И към момента продължават оперативно - издирвателните мероприятия за установяване на извършителя на престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари