Огромно задръстване блокира пътя към „Дунав мост”

4
Граничният пункт не може да поеме засиления трафик след войната в Украйна
Граничният пункт не може да поеме засиления трафик след войната в Украйна

Граничният пункт не може да поеме засиления трафик след войната в Украйна

Огромни задръствания блокираха пътищата към ГКПП „Дунав мост” и Силистра. Хората, работещи в индустриалната зона на Русе, не можеха да стигнат до работа, предаде NOVA.

Колоните се образуваха заради спрели тежкотоварни камиони в едната лента на шосето. Причината – „Дунав мост” не може да поеме засиления трафик след войната в Украйна. Сега през този граничен пункт преминават почти всички товари от Западна Европа към Турция и обратно.

Към момента движението се осъществява нормално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Виктор Николов
    На КПП-то трябва да реагират по съответния начин и да се преустроят, за да поемат трафика от тирове. Ама как да стане това като са некви некадърници дето се радват, че са се уредили да работят на границата и никой нищо, никакви инициативи, по-ниски и от тревата... Ужас! А какви заплати вземат и какво става с конфискуваните стоки и предмети- не питай. А това е точно нужното изпитание за границата ни и държавата - да поеме огромния трафика на стоки и ресурси от и за Европа. А само това би спасило Русе да не изчезне съвсем... Идиоти - няма кмет, няма областни - прости бай ганьовци неграмотни - кой да се сети за това... Ако можех да стана кмет Поне да не се ядосвам
  • 5
    8
    джони уокър
    Само да кажа, в момента 20:54 колоната е над "Здравец" а на моста няма и един камион.
  • 3
    7
    Адекватен
    Засилен трафик от западна европа към турция? Вий сериозно ли? 1/4 от трафика е от украински тирове, които вземат горива и военна техника. Това западна европа ли ви е?
  • 8
    6
    Винету
    За 3г Пенчо Милков един паркинг не направи,най елементарното строителство.Слушаме само лъжи и обещания.Опашката от камиони почва от Печатни платки УЖАС!!!!
  • 9
    5
    РУСЧУКЛИЯ
    Няма ли да смените плочата,ако пък не ,сменете митничарите.Те нали са преди войната.Ай стига с тия глупости,има ли някой да ви вярва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари