Огромен пожар погълна спортна зала във Франция

0
Елитен френски баскетболен отбор остана без спортна зала
Елитен френски баскетболен отбор остана без спортна зала Снимка: Twitter

Елитен френски баскетболен отбор остана без спортна зала

Френският баскетболен отбор на Гравелин-Дюнкерк, който се състезава в елитното мъжко първенство през този сезон, остана без зала навръх Коледа. Спортното съоръжение "Спортика" се е запалило тази сутрин заради технически проблем, възникнал в плувния басейн на спортния комплекс, предава Фокус.

Само за минути пожарът е обгърнал почти цялата зала, но най-важното е, че няма пострадали и жертви от огнената стихия.

Кметът на Гравелин е заявил, че залата ще се нуждае от пълна реконструкция, за да може да бъде използвана отново. Така баскетболният отбор ще трябва да търси временен вариант за домакинските си срещи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари