Ограничава се движението по отсечките Смолян - Стойките и Пампорово - Смолян

1
Причината е провеждането на рали
Причината е провеждането на рали

Причината е провеждането на рали

Днес се ограничава движението по отсечките Смолян - Стойките и Пампорово - Смолян заради „Рали Спринт Пампорово 2023", съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Движението ще бъде ограничено от 8:30 часа до 11:30 часа Трафикът ще се пренасочи по обходен маршрут по направлението Смолян – Девин, като ще се преминава по път III-8641 Пампорово – (Смолян-Стойките) и път III-864 Пампорово – Стойките. През този часови интервал отпада забраната за движение на моторни превозни средства с товар над 3,5 т по път ІІІ-8641 Пампорово – Смолян.

От 11:30 часа до 14:30 часа ще бъде ограничено движението по път III-8641 Пампорово - (Смолян - Стойките) от курорта Пампорово /при кръстовището с път III-864 Пампорово – Стойките/ до кръстовището с път III-866 Смолян - Стойките. Обходният маршрут за всички превозни средства по направлението Смолян – Пампорово – Пловдив е по път III-866 СмолянСтойките, път III-864 Пампорово – Стойките и обратно.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват пътната сигнализация и указанията на контролните органи, напомнят от АПИ.

Рали Спринт Пампорово 2023“ ще предложи пет скоростни етапа с обща състезателна дължина от 43 километра, съобщиха по-рано организаторите на състезанието. Тази година към маршрута се прибавя 1,85 километровия супер специален етап на име „Смолян“, който ще се проведе по улиците на града, където ще бъде и церемонията по награждаването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари