Огнян Минчев: Историята е голяма присмехулница, изпрати Радев да открива интерконектора

0
То няма и кой друг да отиде по заслуги
То няма и кой друг да отиде по заслуги Снимка: БГНЕС

На времето прати Първанов да подписва членството ни в НАТО

След повече от 20 г. рушвети от Газпром, малодушие пред Путин и откровено предателство на българския национален интерес в полза на руския монопол и колониaлен имперски интерес в България, днес най-после се открива газовият интерконектор между България и Гърция. Историята е голяма присмехулница - на времето прати Първанов да подписва членството ни в НАТО. Днес изпраща Радев - онзи, "Крим е руски, какъв да е...", нали помните - да открива интерконектора. То няма и кой друг да отиде по заслуги. Цялата българска политическа класа позорно държа България 30 години след рухването на комунизма в подчинение на руския енергиен колониализъм. И не само енергиен...

Да се надяваме, че след газовия интерконектор, на такива като Радев ще им се наложи официално да "открият" снабдяването на българската армия с цялото необходимо модерно оръжие, произведено в страните от НАТО. Ще им се наложи да откриват официално всички основни стъпки към превръщане на България в достойна и независима страна - член на европейското и атлантическото семейство. По-добре късно, отколкото никога. А най-добре е все пак в българската политика да се появят политици, които по убеждение и със смелост защитават българския национален интерес при всякакви обстоятелства. Дано...

Огнян Минчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Незнаещ
    Минчев,дали не беше сигнал до Киро, в смисъл: ако ме беше слушал,ти щеше да го откриеш,тъй като ти го осъществи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари