Огнян Герджиков: НДСВ се завръща на политическата сцена

0
Ще имаме готовност за предсрочни избори, подчерта Герджиков
Ще имаме готовност за предсрочни избори, подчерта Герджиков Снимка: БГНЕС

Ще имаме готовност за предсрочни избори, подчерта Герджиков

НДСВ се завръща на политическата сцена. Има силни лица, ще бъдат познати лица. Ще им и нови, има желаещи и да се записват. Това заяви проф. Огнян Герджиков по БНТ.

Има възвръщане на доверието. Оптимист съм, това може да обърне тренда на политическия живот. Конгрес ще има след два месеца. Ще имаме готовност за предсрочни избори. Връщаме се в политиката с всичките необходими действия, подчерта Герджиков.

За Изборния кодекс той припомни, че е сменян 25 пъти, може ли такъв закон да се сменя няколко месеца непрекъснато. Не се работи професионално, има абсурдни предложения, заяви Герджиков за сегашните промени в Изборния кодекс. Не се допитват до специалистите и едни недоносчета непрекъснато правят промени. Отделете някакви специалисти и ги ползвайте, а не да се обръщате към консултантски фирми. Трябва да се намерят специалисти, които да бъдат в полза на законодателния процес.

Смятам, че третият мандат може и да успее, добави Герджиков. Важно е да имаме кабинет, който да изкара поне до местните избори, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    реалист
    След като Симеон си върна имотите, министрите с многото далавери във всички сфери на стопанството ни, обедняха ли вече и пак наново?
  • 7
    1
    Помня, помня
    НДСВ още от началото си беше едно недоразумение, промотирано с цел да върне Симеон Сакскобургготски у нас. Загубено време за България. И много далавери.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари