Обявяват неоткриваем свидетел по делото на Емили - Тротинетката за национално издирване

1
Процесът бе отложен поради заболяване на Даниел Руменов, познат като Емили - Тротинетката
Процесът бе отложен поради заболяване на Даниел Руменов, познат като Емили - Тротинетката Снимка: БНТ / архив

Елизабет Зарева за втори път не се яви в съдебната зала

Ако до следващото заседание по делото на Даниел Руменов, познат като Емили - Тротинетката, Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца Пловдивският районен съд не успее да се свърже със свидетелката Елизабет Зарева, тя ще бъде обявена за национално издирване. Това реши магистратът Светослав Узунов, след като жената за втори път не се яви в залата, пише вестник "24 часа".

На 3 април неоткриваемата за съда Елизабет беше в мола с инфлуенсърите, тъй като по това време беше част от любовна триада с Тротинетката и приятеля ѝ Тихомир. Оттогава обаче отношенията им се влошиха и жената ги напусна.

Делото на тримата инфлуенсъри, които през април м.г. заснеха видео, в което разхождаха 20-годишния Денислав Делчев на каишка като куче в пловдивски мол, е на финалната права. Голяма част от свидетелите са разпитани, а днес в залата бяха и вещите лица, изготвили експертиза на младежа. Процесът обаче беше отложен, понеже адвокатката на Емили Анелия Райчева представи документи, че тя е болна и не може да присъства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари