Обявиха свободни длъжности за войници в Русе

2
Конкурсът ще се проведе през месец ноември в периода 22 - 30 ноември 2023 г.
Конкурсът ще се проведе през месец ноември в периода 22 - 30 ноември 2023 г. Снимка: БГНЕС

Обявените места са само две

За нуждите на Сухопътни войски са обявени общо 393 вакантни войнишки длъжности във военните формирования в гарнизоните Шумен, Стара Загора, Ямбол, Хасково, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Плевен, Сливен, Русе, Пловдив, Асеновград, Белене, Смолян, Свобода, Горна Оряховица, София и Мусачево, съобщават от Сухопътни войски.

Конкурсът за обявените длъжности ще се проведе през месец ноември в периода 22 - 30 ноември 2023 г. Бъдещите войници ще решават тест за обща култура и ще показват своите сила, бързина, и издръжливост на изпит по физическа подготовка. Последният етап от конкурса е събеседване пред комисия. Спечелилите конкурс сключват договор за военна служба с допълнителни възнаграждения и социални придобивки, съгласно Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.

Първоначално нетно възнаграждение - не по-малко от 1300 лева.

Подробности за конкурса може да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Питане
    Бенчо записа ли се? Нали е Доктор със завършено висше в Академията Г.С. Раковски.Тоя въобще има ли ВУЗ, който не е завършил? Ще го лапнат без изпити. Направо Командир ще го назначат. Командир на "Алито и 400-е рабойници".
  • -3
    2
    до 1
    къци ти ли си. в дружбите има цирк, пробвай там, търсят клоуни
  • 6
    1
    Тагарев
    Айде пичове записвайте се, че съм взел пари и съм обещал да пратя войска в Украйна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари