Общинското ръководство на ГЕРБ-Русе проведе първото си заседание за годината

0
Подготовката на предстоящите избори за депутати в Европейския парламент беше в центъра на дискутираните теми
Подготовката на предстоящите избори за депутати в Европейския парламент беше в центъра на дискутираните теми Снимка: ГЕРБ - Русе / Facebook

Подготовката на предстоящите избори за депутати в Европейския парламент беше в центъра на дискутираните теми

Ръководството на общинската структура на ГЕРБ-Русе проведе снощи първото си събрание за годината. Събитието ръководиха регионалният координатор на партията Пламен Нунев, общинският лидер Бедрос Пехливянан и председателят на групата общински съветници от ПП ГЕРБ Алисе Муртезова.

Събранието се проведе с участието на членовете на Общинския съвет Иван Иванов, Светлозар Симеонов и Радомир Хараланов, заедно с ръководителите на районните структури на партията, съобщава Русе Медиа.

Подготовката на предстоящите избори за депутати в Европейския парламент беше в центъра на дискутираните теми и задачи. Обсъдени бяха дейностите на клубовете към партията през новата година, както и организацията за приемните на общинските съветници.

Бяха взети организационни решения, свързани с работата на ПП ГЕРБ-Русе през новата година.

Партия ГЕРБ беше създадена, за да бъде гласът на хората в България, и нашата задача е да възстановим тази свързаност, така както сме го правили през годините с активната дейност на нашите клубове по професионални интереси!”, подчерта Пламен Нунев.

Взето беше решение следващото събрание на ръководството на общинската структура да се проведе още до края на месец януари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    18
    очевидец
    Нунев се опита да ме удари, когато отказах да стана част от Гроб. Каза ми, че работа в Русе няма да си намеря... Ете това е връзката им с хората.
  • 3
    17
    доктор Хаус
    Медика празнуват ли?
  • 4
    16
    вестник "Стършел"
    Празнуват Банго Васил,Куция Нун празнува куция Васил.За някой Нун е като Васил.Носител на строително ремонтен берекет.
  • 5
    15
    И кво от това
    Нещо за ревизия никой не говори! В едно гърне ли пърдите или много сте нагазили всички ?
  • 8
    14
    Амон Ра тайната вечеря на...
    Ето тайната вечеря на земният бог Нун,Тот,и Хор,Там е и Изида ама едната Хатор ли е или Хатшепсут? Не знае се.Вечерята е в тайна и в загадъчност.Съзерцаващият милите образи се чуди каква нова пирамида ще цъфне в задният двор на император Веспасиан.Сексагинта Приста също е в очакване.Всички плебеи и парии със местният сенат и трибуни са в трепетно очакване на новите идеи,замисли и благопожелания със ръкополагания и ръкообарвания.Някой само ще се почешат.Фараони......пирамиди.... Автора чрез тази прекрасна картина пресъздава едни отношения които са обществена тайна за плебса и париите в Сексагинта Приста.Липсва най главният герой,г-н Искариотски.Кой ли ще е той? Дерзаем,дерзаем.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари