Общинският съвет в Русе се събира на първото си заседание за тази година

0
Старейшините ще гласуват по 68 точки
Старейшините ще гласуват по 68 точки Снимка: Общински съвет - Русе

Старейшините ще гласуват по 68 точки

Утре, 25 януари, предстои първото заседание за календарната 2024 г. То ще започне в 9:00 часа в традиционното си място за провеждане – зала „Свети Георги“, която се намира на ет. 6. в сградата на община Русе.

Общинските съветници ще гласуват по 68 точки, включени в дневния ред, между които ще се представи Програмата за управление на Община Русе за мандат 2023 – 2027 г., ще бъде одобрена структурата и обща численост на дейност „Общинска администрация“, ще се приеме Отчет за изпълнение на Годишния план за приватизация на общинска собственост през 2023 и 2024 г., ще се одобрят бизнес програмите за планираните дейности на лечебните заведения в Русе, ще бъдат открити процедури за провеждани на публични търгове с явно наддаване, ще бъдат гласувани и точки, отнасящи се за образованието, културата и спорта, съобщиха от Общински съвет - Русе.

През предходната седмица се проведоха заседанията на постоянните комисии към Общински съвет – Русе, които може да проследите ТУК.

През 2024 г. ще може да гледате заседанията на Общински съвет – Русе в официалния YouTube канал на местния парламент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ;difrend
    Пази Боже от такива боклуци.
  • 3
    1
    Отново
    Сбирщина от небъдници начело с павликенския мазен цървул.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари