Общинският председател на ГЕРБ в Ловеч подава оставка

3
Централното ръководство не е подкрепило издигането на Корнелия Маринова за трети мандат като кмет
Централното ръководство не е подкрепило издигането на Корнелия Маринова за трети мандат като кмет Снимка: Община Ловеч / Фейсбук

Централното ръководство не е подкрепило издигането на Корнелия Маринова за трети мандат като кмет

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова ще подаде оставка като председател на общинската структура на ГЕРБ в града, съобщи г-жа Маринова, цитирана от БТА.

Номинацията ѝ от общинската структура на партията в Ловеч за издигането ѝ за трети мандат за кмет не е подкрепена от централното ръководство.

Припомняме, че тя е два мандата кмет на Ловеч. „Изключително съм признателна на колегите, членове и симпатизанти на ГЕРБ и СДС за съвместната ни работа през годините, защото на практика работя с тях от 2011 г., когато станах председател на Общински съвет - Ловеч. Благодаря на гражданите, които са вярвали и вярват в мен. Ще продължавам да работя за каузата Ловеч. Тя винаги е била най-главната в моята професионална дейност и като директор на училище, и като политик. Политиката изисква промени. Приемам ги нормално. Животът продължава, затваря се една врата, ще се отвори друга. Със сигурност обаче всичко онова, което съм натрупала като опит, ще ползвам и в работата си занапред“, коментира Маринова.

Тя мотивира и решението си за подаване на оставка. „Моето усещане е, че този път с отсъствието на мотивиран кандидат, резултатът няма да бъде такъв, какъвто винаги ГЕРБ е постигал в община Ловеч. Аз, като общински ръководител, съм имала за цел винаги така да се мотивираме с членове, симпатизанти, щаба, граждани, които са изразявали доверие към нас, и политиката, която ГЕРБ провежда, а в последните години и СДС, че да постигаме изборни победи. Не смятам обаче, че в случая целта е да победим, поради което и в името на ГЕРБ съм подала своята оставка“, добави Корнелия Маринова и заяви, че остава член на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари