Община Русе развя бяло знаме

3
Това може да е знак, че Община Русе иска да се предаде и да върне всички усвоени пари от некачественото си изпълнение по различните проекти
Това може да е знак, че Община Русе иска да се предаде и да върне всички усвоени пари от некачественото си изпълнение по различните проекти Видео: Мирослав Малчев

Така ли се привличат туристи в Малката Виена?

Всичко, което се прави е с гаранция до следващия дъжд. Куче влачи, диря няма - усвояват се едни пари и после се ремонтират по няколко пъти на година. А бе важното е да се въртят едни пари, защо да е качествено, като може после отново да се плати за ремонт.

След ръждясалия надпис дойде ред за усвояването на парите от следващия проект - изграждането на 18-метрови пилони с панорамна площадка в района на Левента.

На новите пилони са поставени знамена, ОДОБРЕНИ от Община Русе. Предвидено е парково и градинско осветление за района около пилоните.

Мирослав Малчев е отишъл на място за се порадва на новата придобивка в Русе. За съжаление обаче времето не е толкова слънчево и тихо, защото от ветрецът знамената са се накъсали и висят като прани чаршафи.

Редно е да попитаме кмета на Русе Пламен Стоилов: Да не би и знамената да са китайски?

От знамето на Община Русе е останал само един изпокъсан бял чаршаф. Това може да е знак, че Община Русе иска да се предаде и да върне всички усвоени пари от некачественото си изпълнение по различните проекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари