Община Русе: Пътувайте само при крайна необходимост

5
В събота ще натрупа снежна покривка до 5 см в Русе и до 10 см в областта
В събота ще натрупа снежна покривка до 5 см в Русе и до 10 см в областта

В събота ще натрупа снежна покривка до 5 см в Русе и до 10 см в областта

От Метеорологична обсерватория – Русе към Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) предупреждават, че в района тази нощ ще има слаби валежи от дъжд, които към сутринта и преди обяд ще преминават в сняг. Очаква се валежите да спрат до полунощ в утрешния ден, като ще се формира снежна покривка до 5 см в Русе и до 10 см в областта. През следващите дни ще се усеща чувствително застудяване с отрицателни сутрешни температури и опасност от заледяване, предупредиха от Община Русе.

Община Русе призовава своите граждани да предприемат пътувания само при крайна необходимост. Водачите на МПС да карат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки необходимата дистанция и да не предприемат резки маневри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Дядо Мраз
    Сняг вали на парцали сутринта. Няма снегорини. Да обявяват бедствено положение вече. В Бен Гази всичко е нормално, ама в Малкия Бей Рут не е.
  • 7
    7
    Цеко
    Що не чистите бе помияри долни, а и я боклук данъците ще ми вдига!
  • 23
    6
    Daaa
    5 см сняг и ша обявят бедствено положение,да ви ръгам общината и съветниците,търтей алчни
  • 16
    5
    Община Русе
    На майка ви в шутката на всичките в Община Русе
  • 4
    4
    Русенец до Оправата
    Любете само съпругите си. Иначе, ще се оправдавате като Изрода : Ана само главата вкарах. Абе Либийски истории от срвероизтока. Да ни е жива и здрава Вгъзилена за бъдещи циркове в градъ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари