Община Русе: “Местни данъци и такси” е с променено работно време на 28 декември

0
На 29, 30 и 31 декември няма да може да се заплащат задължения за местни данъци и такси към Община Русе през касите на Изипей и Фастпей
На 29, 30 и 31 декември няма да може да се заплащат задължения за местни данъци и такси към Община Русе през касите на Изипей и Фастпей Снимка: Община Русе

На 29, 30 и 31 декември няма да може да се заплащат задължения за местни данъци и такси към Община Русе през касите на Изипей и Фастпей

Община Русе уведомява гражданите, че поради годишно приключване на обслужващата банка има промяна на работното време на касовите салони за плащане на местни данъци и такси.

На 28 декември 2023 г. (четвъртък) плащането ще се извършва до 10:45 часа в касите на бул. „Ген. Скобелев" № 45 и кв. „Дружба 3", бл. 4, а в касата на ул. „Котовск” № 2 - до края на работния ден. На 29, 30 и 31 декември няма да може да се заплащат задължения за местни данъци и такси към Община Русе през касите на Изипей и Фастпей, както и през електронните канали на Е-рау, чрез онлайн банкиране и през страницата на Дирекцията.

Припомняме, че начините на плащане на задълженията са следните:

- в брой или с ПОС терминал в касите на дирекция „Местни данъци и такси“ - ул. „Котовск“ № 2, бул. „Ген. Скобелев" № 45 и кв. „Дружба 3", бл. 4;

- с виртуален ПОС през интернет на страницата на Дирекцията и еРау, през сайта на НАП и чрез Единната входна точка за електронни плащания в централната и местна администрация на Министерството на електронното управление. След въвеждане на новата система за МДТ, за проверка и плащане на задължения през еРау, е необходимо потребителите със стара регистрация да пререгистрират отново информацията за интересуващите ги задължения в системата на еРау;

- в брой в касите на Фаст Пей и Изипей;

- чрез директен дебит от разплащателна сметка в банка ДСК;

- чрез електронно банкиране за клиентите на банки ДСК, ОББ, Пощенска банка, ПИБ и Алианц Банк, както и регистрираните в дигиталния портфейл iCard лица;

- по банков път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    нИдейрИва
    2, и аз сменях преди месец-два. Отне ми общо 15 минути - малко повече при подаване - попълване на 2 странички данни, снимка и т.н., а вземането стана за 2 минути. Освен, че очевидно не можеш да пишеш, явно и с мисленето не си много добре :( Но пък да се мрънка е яко!
  • 1
    3
    До 2
    Скоро и аз си вадих нова лична карта. Елементарно е - като се влезе в сайта на ОД на МВР, сектора за издаване на документи, си пише, че посещенията стават със записване на час, посочен е телефонен номер. И няма никакви проблеми, записваш ден и час, не се чака дълго, отиваш си навреме, също така ти дават ден, когато да си получиш документа. А ако не ти се разчита писането, кой ти е виновен. Така че - не е лошо интернет да се ползва не само да се пишат злобни коментари с много удивителни и "да се хакат селфита у фейса", а и за получаване на информация. И уточнение - не работя в полицията, нито познавам някого там.
  • 2
    2
    Държавни хлебарки
    За МДТ не знам, но днес ми се наложи да ходи да вадя паспорт на "Кръговото". Е няма толкова нагли, злобни и неадекватни същества като тези лелки по гишетата! Трябвало да си запиша час, защото "вие гражданите счупихте" машинката с часовете!!!!!! После не можело да се плати кеш, защото "не били банкова институция"!!!!!!! Накрая се развикаха, че видиш ли данните, написани на ръка не били четливи!!!! И това с нагъл и гълчащ тон!!! Този новичкия шеф трябва да вземе спешни мерки!!!!
  • 4
    1
    Бисерка Балканджиева
    Трябва ли лично да напомням на "Местни данъци и такси" на улица "Котовск", че бяха допуснали грешка в плащането ми на 27.03.2023 година, които трябваше да бъдат еднакви с данъците от предишната година, платени на 12.04.2022 година. Понеже не можех да представя банкова сметка, на която да ми върнат надвзетите пари, обещаха, че ще ми ги приспаднат, когато плащам за следващата година. Извинете, само напомням. Може би има началник на отдел "Местни данъци и такси"-Русе или служител, който чете коментарите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари