Община Борово отчуждава имоти за бъдещата магистрала Русе - Велико Търново

4
Те се намират в землищата на селата Екзарх Йосиф и Обретеник
Те се намират в землищата на селата Екзарх Йосиф и Обретеник Снимка: Община Борово

Те се намират в землищата на селата Екзарх Йосиф и Обретеник

Имоти и части от имоти в землищата на селата Екзарх Йосиф и Обретеник се преобразуват от публична общинска в частна общинска собственост заради бъдещата магистрала Русе - Велико Търново. Това решение бе взето от общинските съветници в Борово, предава Русе Медиа.

Промените се правят в съответствие с одобрения със Заповед № РД-02-15-110 от 10.10.2022 година на министъра на регионалното развитие и благоустройството Подробен устройствен план-Парцеларен план.

Съветниците дадоха съгласие за безвъзмездното прехвърляне на собствеността на имотите в полза на Агенция „Пътна инфраструктура“. Кметът на Община Борово ще извърши всички необходими фактически и правни дейности по безвъзмездното прехвърляне на имотите в полза на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    И защо
    трябва да е безвъзмездно?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари