Обсъждат ремонта на пътя Русе - Кубрат с шефа на АПИ

6
По време на срещата се очаква да бъдат обсъдени в детайли конкретните етапи на предвидените ремонтни дейности, както и кога точно ще започнат те
По време на срещата се очаква да бъдат обсъдени в детайли конкретните етапи на предвидените ремонтни дейности, както и кога точно ще започнат те Снимка: Dunavmost

Шефът на АПИ идва в Русе заради дългоочакваната рехабилитация на пътя Русе - Кубрат

По инициатива на областния управител на област Русе Галин Григоров утре, 01.07.2020 г., в Зала 1 на Областната администрация в крайдунавския град ще се проведе среща между председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски и кметовете на населени места от региона. Поводът е предстоящата рехабилитация на пътя РусеКубрат, като по време на срещата се очаква да бъдат обсъдени в детайли конкретните етапи на предвидените ремонтни дейности, както и кога точно ще започнат те.

Веднага след срещата от 13.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще бъде даден брифинг за представителите на медиите от страна на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски.

Припомняме, че проектът предвижда рехабилитация на 47 км. от път II-23, като трасето между Русе и Кубрат ще бъде с нова асфалтова настилка и подобрено отводняване. Отсечката ще бъде и с нови бордюри, мантинели, пътни знаци и хоризонтална маркировка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари