Обрали дома на Дейвид Бекъм, докато семейството спяло

0
Сред откраднатите вещи има дизайнерски и електрически артикули за хиляди паунди
Сред откраднатите вещи има дизайнерски и електрически артикули за хиляди паунди Снимка: Stefanie Keenan/Getty Images for Burberry

Хиляди лири бяха откраднати по време на обир в луксозния дом на Дейвид и Виктория Бекъм в Западен Лондон, съобщават британските медии

 Предполага се, че кражбата в къщата на семейната двойка в Кенсингтън е станала късно вечерта на 28 февруари, докато в нея са били семейство Бекъм с 10-годишната си дъщеря, пише "Труд". 

Според таблоида "Сън" кражбата е разкрита едва когато синът Круз Бекъм (17) се прибрал от нощно излизане и видял счупен прозорец и ограбената спалня.

Лондонската полиция потвърди пред медиите, че около полунощ на 1 март полицаи са отговорили на сигнали за кражба с взлом в къща в района на W11 на Кенсингтън.

Служител на полицията добави, че са откраднати няколко предмета. Все още няма задържани, а разследването продължава.

Според таблоида "Сън" сред откраднатите вещи има дизайнерски и електрически артикули за хиляди паунди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари