Обраха кола на вендинг фирма в квартал "Чародейка"

3
Откраднати са пакети с кафе и захар
Откраднати са пакети с кафе и захар

Откраднати са пакети с кафе и захар

Кражба от автомобил разследват служители от Второ РУ. За нея е сигнализирано на 25 февруари. Извършена е от служебен автомобил на вендинг фирма, паркиран до блок 308 в жк „Чародейка“ в Русе. След взломяване на стъкло са отнети 32 пакета кафе на зърна в разфасовки по 1 кг., както и 10 пакета захар от по 1 кг.

Нанесената щета е изчислена на обща стойност за около 500 лв.

На местопроизшествието е извършен оглед и започнатото досъдебно производство по случая е за престъпление по чл. 195 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Спонсор
    Тази сутрин се връщам с брат ми от ЖИРАФА около 10.30 часа в ДРУЖБА На завоя на ФУРНАТА излиза общинс ко ГОВЕДО с ДАЧИЯ и надпис ОБЩИН СКА ПОЛИЦИЯ! Изобщо не спря да осигури предимство! 17 години служ их в школата в ЖАБЕШКОТО! Преди кормуване-проверка с дрегер и тогава пътен лист! Всеки месец тест с листов ки! При повече от ТРИ грешки остав аш след Работа да си ДОУЧИШ и пос ле пак ТЕСТ! На 5 колеги посочиха вратата! Не, че не я знаеха къде е! Този ИДИОТ щеше да ни удари!
  • -1
    2
    Спонсор
    ТУЙ кайве и шекеря на цените в ЛИДЛ или КАУФЛАНД са! Територия, покровителстваща МАФИОТИТЕ си, СЪР! В колко пъти заплатките в тях са по-малки от ГЛАВОРЕЗИТЕ в ОФИСА СЪР! 200 иляди комисий, пиещи мазно кайве с проверяваните СЪР? А комисионните под ТЕЗГЯА СЪР?
  • 4
    1
    С новата осветление на Пенчо
    Ще има още много такива кражби по европейски. Да дойде вечер той да се разходи да види що за осветеност, що за тъпотия и инженерна мисъл, ама и памперс да си сложи щото в квартала и пйлно с пияници и наркомани добър стопанин, селяк безконтролен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари