Облаци и дъжд и в днешния ден

0
Максималните температури ще са от 3° - 4° на места по поречието на Дунав до 12° в Югозападна България
Максималните температури ще са от 3° - 4° на места по поречието на Дунав до 12° в Югозападна България

Облачността ще се задържи значителна, съобщи дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Христо Христов

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през деня ще се задържи без промяна, информира Агенция "Фокус" .

Днес в сутрешните часове валежите ще спрат и над източните райони. Облачността ще се задържи значителна, с временни разкъсвания над западната половина от страната. Почти тихо време. Максималните температури ще са от 3° - 4° на места по поречието на Дунав до 12° в Югозападна България, в София около 9°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, в сутрешните часове все още с превалявания от дъжд. Почти тихо време. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно, но ще бъде почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари