Слънчева неделя до обед, заоблачаване в следобедните часове

0
Максималните температури ще са между 22° и 27°
Максималните температури ще са между 22° и 27°

Утре от запад облачността ще се увеличава, след обяд ще е по-често значителна

В крайните югозападни райони и по Черноморието ще превали, на отделни места ще прегърми. Ще духа умерен, в Източна България временно силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 22° и 27° е прогнозата на НИМХ

Над Черноморието в сутрешните часове ще преобладава слънчево време. Около и след обяд облачността ще се увеличава и ще е по-често значителна, на места ще превали. Ще духа умерен, по южното крайбрежие временно силен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 23°-25°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна, в масивите от Западна България ще превали, на места ще прегърми. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 9°.

В понеделник облачността ще е по-често значителна; все още на отделни места, главно в Южна България, са възможни и превалявания. Във вторник и сряда вятърът ще остане от изток-североизток; в западната половина от страната - слаб до умерен, в източната - умерен, в югоизточните райони временно до силен. Дневните температури ще се понижат още и преобладаващите максимални ще бъдат между 20° и 25°. Облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България, почти без валежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари