Областна администрация - Русе: Честит Великден!

1
Ръководството на Областна администрация - Русе поздравява жителите на региона по случай Възкресение Христово
Ръководството на Областна администрация - Русе поздравява жителите на региона по случай Възкресение Христово Снимка: Dunavmost

Ръководството на Областна администрация - Русе поздравява жителите на региона по случай Възкресение Христово.

Заместник областният управител Свилен Иванов пожелава здраве и благоденствие. „Нека бъдем сплотени и да не губим вярата си в доброто!“, казва още той. От своя страна другият заместник областен управител Валентин Колев освен здраве отправя пожелания за късмет и настроение, каквото повелява Великден. „Нека живеем с вяра!“, допълва още Колев.

Днес е празник на надеждата, благородството и човеколюбието – ценности, толкова необходими в ежедневието ни, но някак често забравяни, а понякога и дори пренебрегвани! Нека си спомним, че чудото на Възкресението е в това самите ние да повярваме в доброто и да го вършим – без да искаме или очакваме нещо в замяна, по истински и смирен начин! Считам, че солидарността, съпричастността и състраданието трябва да бъдат водещи в делата ни, за да извървим подобаващо, с достойнство пътя, който ни е отреден!“, това пък се казва в обръщението на областния управител Галин Григоров. Той пожелава на русенци дълголетие и радост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари