Георги Георгиев: Пуснаха ме от МВР срещу парична гаранция от 2000 лева

1
Опитват се да ме смачкат и да ми затворят устата чрез обвинения и мерки за неотклонение, за да прикрият престъпленията си
Опитват се да ме смачкат и да ми затворят устата чрез обвинения и мерки за неотклонение, за да прикрият престъпленията си

ГАРАНЦИЯ, за истината!

Пуснаха ме от МВР с наложена втора мярка за неотклонение - парична гаранция от 2000 лева. Повдигнаха поредните обвинения по поръчка на управляващата ни мафия по чл. 326, ал. 1 - до две години затвор заради Истината, че НЕ се тестват контактни лица, включително и медици и част от тя НЕ се поставят под карантина, за какъвто случай във Видин БОЕЦ алармирахме и доказахме.

ОТКАЗАХ за пореден път криминална регистрация, защото не съм криминален престъпник, а свободен гражданин.

ПОДПИСАХ документите с ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

Прокуратурата не посмя да постанови моето задържане, защото освен алчни и послушни, са и страхливи. Дори не можете да си представите колко ги е страх Гешев, Буда и Пеевски. Изрично настоях и бе вписано в протокола и искането "Да бъде разпитано лицето Бойко Методиев Борисов, премиер на България, известен, като агент 'Буда" , както и л-ц (лъцеж) Мутафчийски - председател на НОЩ". Внесох общо над десет доказателствени искания. Убийците и лъжците трябва да бъдат разобличени и не на мен, а на тях да бъдат повдигнати обвинения. Ще бъде.

Както БОЕЦ разкрихме още на 03.04. пробите на видинските медици, които са били контактни с първият доказано заразен с коронавирус пациент СА БИЛИ ВЪРНАТИ И ОТКАЗАНИ да бъдат изследвани от Националната референтна лаборатория, като част от тях не са били поставени и под карантина, въпреки че вече са били и със симптоми. Още тогава предупредихме, че тези мракобесни действия на Щаба и правителството ще доведат до взрив на заразата във видинската болница и не само, защото имаме сигнали, че такива случаи има и на други места в страната.

Във Видин вече е страшно, десетки са заразените медици и десетки са заразените граждани и пациенти в болницата, като има и затворени отделения. БОЕЦ още на 04.04 сезирахме прокуратурата за този геноцид, а на 14.04 внесохме и сигнал срещу Гешев до ВСС по друг повод, в резултат на което на мен ми повдигнаха обвинения. От вчера вече има и два смъртни случая във Видин на пациенти заразени с коронавирус в отделенията, в които са приети и лекувани от други заболявания. ЛЪЖЦИТЕ от Щаба и правителството вече са УБИЙЦИ! И го казвам с цялата отговорност за думите си.

УМИШЛЕНО НЕ СА ИЗСЛЕДВАНИ КОНТАКТНИ ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ ЩАБА, ЗА ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ ДАННИТЕ И ДА СЕ ОТЧИТА МАЛЪК БРОЙ ЗАРАЗЕНИ,ЗА ДА МОЖЕ БОРИСОВ ДА СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ГО ДАВАТ ЗА ПРИМЕР В ЕВРОПА И В БЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ МАЛКО ЗАРАЗЕНИ! Това продължава. Това вече струва човешки животи. Лъжите на Борисов и Мутафчийски вече убиват. Мутафчийски вече излъга в национален ефир, че НЯМА СЛУЧИ НА ОТКАЗАНИ ТЕСТОВЕ НА МЕДИЦИ, а БОЕЦ доказахме с официални документи, че такива случаи има! Борисов продължава да лъже, че ИМАМЕ МИЛИОНИ МАСКИ НА СКЛАД И ВСИЧКИ СА ОСИГУРЕНИ, а медицински работници продължават да работят без нужното ниво на защита един месец и половина след въвеждане на извънредното положение.

Разбирате ли какво казвам?

Мутафчийски, Щаба, правителството и прокуратурата вместо да признаят за геноцида и да се опитат да вземат макар и закъсняли мерки, за да минимизират щетите и жертвите на техните действия се опитват да ме смачкат и да ми затворят устата чрез обвинения и мерки за неотклонение, за да прикрият престъпленията си. Това е диктатура в най-уродлива форма. Управляват ни изроди, за които човешкият живот не струва нищо и които са водени в своитете действия единствено от алчност, комплекси, страхове и фанатичен стремеж да запазят властта, за да могат да продължат да ни ограбват безнаказано! Изроди, които използват заразата и епидемията, за да смачкат непримиримите, да си правят ПР на гърба на техните жертви и да се правят на спасители, докато в същото време невинни биват заразявани и болни хора умират по тяхна вина.

Вече публикувах документи и видеоматериали, които доказват всяка моя дума. И ще допълня. БОЕЦ разполагаме с документи, че има ОТКАЗАНИ И ВЪРНАТИ ПРОБИ не просто на контактни, а на контактни медици, които към момента на взимането на пробите им са били с ПРОЯВЕНИ СИМПТОМИ И ХОСПИТАЛИЗИРАНИ!

Мафията не спасява, мафията ограбва, лъже и убива.

Битката продължава, не могат да ме спрат и заглушат.

НЯМА да платя гаранцията. БОЕЦ осъдихме прокуратурата и ТЕ на нас платиха и за още много престъпления има да плащат.

НЯМА да събирам средства за гаранцията, въпреки, че семейството ми преживява трудни години, справили сме се до сега, а и както казах, няма да платя гаранцията, защото повдигнатите ми обвинения са чиста форма на репресия и нямат нищо общо с правото.

УТРЕ ще обжалвам заедно с моите защитници, адвокат Камен Добрев  и адвокат Николай Хаджигенов наложената поредна мярка.

Без страх, хора, без страх. Не само ще преборим наглите, а и ще платят за всички извършени престъпления.

Благодаря на всички бойци, приятели, биволи, фрогове, еврокомци, свободни журналисти и медии, които отразиха случващото се в страната и репресиите спрямо мен и БОЕЦ. Тази солидарност в името на Истината е кошмара на мафията и оръжието, с което ще ги победим.

Децата ме посрещнаха на вратата с "Още си имаме татко!". Те плащат цената за съжаление, децата и семейството. Другите татковци носят подаръци, като се прибират, а аз оставам завещания, като тръгвам и нося призовки в джоба си, като се прибирам. Прегръщам ги, те ще живеят в истински свободна и демократична страна, без ченгета, мутри и мафиоти, поне това им дължа и мога да направя за тях. Заедно с вас. Стягайте се за площадите, там ще се води и ще спечелим битката за свободата си.

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари