Обърнете внимание върху стилното съчетание на кафяв чепик, син чорап и кафеникаво-сив костюм

1
Като панталонът очевадно е правен за риболов, за да не се мокрят крачолите
Като панталонът очевадно е правен за риболов, за да не се мокрят крачолите

Преди да започна по същество, моля ви, обърнете внимание върху стилното съчетание на кафяв чепик, син чорап и кафеникаво-сив костюм. Като панталонът очевадно е правен за риболов, за да не се мокрят крачолите. Също и култовият жест, характерен за някои тайни организации, те си знаят кои, нали уж са тайни.

И понеже възпитаникът на помощното училище във Вършец оправи България, българите, Балканският полуостров и в частност Западните Балкани, вече мина на по-широк мащаб и реши да сведе до знанието на света своето виждане за САЩ, Тръмп и Европа. Не се и съмнявам, че Тръмп не е спал, за да чуе с трепетно ухо какви велики слова ще се отронят от устата на българския Кенеди.

Разбрахме, че е дал строги указания на федералното правителство, че не трябва да бъде враг на Европа. Нито пък Тръмп. ВЕЧНА ДРУЖБА! САЩ! ЕС! /за една бройка да напиша: КПСС, БКП!/. Това, че Тръмп неколкократно заяви, че не е длъжен да защитава Европа, както и критиките му за политиката й и исканията за по-голямо участие в разходите за НАТО, явно не впечатляват нашенският велик мислител. Щом е казал: няма да са врагове, значи няма!

И ми е забавно, че явно също като Пекинската патица географията е плътно затворена книга за него. Затова за негово сведение – ами, мислителю, Цецкоу, Русия е в Европа, бе душа! Я си вземи глобусчето и погледни откъде започва?

Европа, без съмнение, попива с благоговение и преклонение словоизхвърлянията на българския Кенеди. Култово събитие. Почти като речта, която Първата п..ка на ГЕРБ ще изнесе в Давос. Направо се превърнахме в световен политически фактор!

Бравос, ако не друго, ще ни пазят само заради цирка, който им осигуряваме.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари