Няма оцелели от разбилия се самолет в Хърватия

0
Продължава огледът и установяването на всички обстоятелства на катастрофата
Продължава огледът и установяването на всички обстоятелства на катастрофата Снимка: АР

Продължава огледът и установяването на всички обстоятелства на катастрофата

Всички пътници от регистрирания в Нидерландия самолет, който се разби вчера в планински район в Северозападна Хърватия, са загинали, съобщиха днес органите, които извършват оглед на мястото на инцидента, цитирани от хърватските медии.

Пътуващите в самолета "Сайръс 20" (Cirrus 20), който изчезнал от радарите вчера следобед при полет от словенския град Марибор за хърватския адриатически град Пула, най-вероято са били трима, колкото са били в плана на полета.

Държавната прокуратура на Хърватия съобщи, че в планинския район Мала Капела край град Огулин продължава огледът и установяването на всички обстоятелства на катастрофата, съобщи хърватският информационен сайт Индекс, предаде БТА.

Главният авиационен инспектор Данко Петрин каза за агенция Хина от мястото на инцидента, че всички пътници в самолета са загинали и че останките от самолета са силно повредени, включително от пожар.

Причината за катастрофата все още не е известна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари