Няма да се спра, докато не постигнем всичко, което очакват русенци от нас!

0

Новият областен управител Галин Григоров беше посрещнат днес от предшественика си Стефко Бурджиев.

Стефко Бурджиев и заместник областните управители Валентин Колев и Свилен Иванов придружиха г-н Григоров до четвъртия етаж на Областна администрация, където го очакваха всички служители. По стара българска традиция беше посрещнат с менче с китка здравец и питка с мед за сполука и здраве.

Г-н Бурджиев поздрави с добре дошъл новия областен управител и му пожела попътен вятър, много спокойствие и много мъдрост, едно успешно и дълго управление. Смисълът на добрата работа в областта е той да  работи добре с всички общини, за да може областта ни да е по-успешна. Пожела му още екипност в работата с администрацията и общините. Не на последно място, Стефко Бурджиев благодари и на медиите за коректните взаимоотношения през годините.

От своя страна, Галин Григоров благодари за топлото посрещане и за доверието, което му е гласувано и отбеляза, че осъзнава сериозната отговорност, която поема, особено след човек като своя предшественик, който според него „…е най-големия експерт по гражданска защита в България и целия си трудов път е изкарал в държавните администрации“. „Гарантирам, че ще дам всичко от себе си и ще бъда всеотдаен и няма да се спра, докато ние не постигнем всичко това, което очакват русенци от нас“, каза още той. 

Подчерта, че приоритет в работата му ще са всички наболели проблеми, които са част от ежедневието на жителите в областта и изрази увереност, че заедно с помощта на общините, с помощта на заместник-кметовете, народните представители  ще се постигнат много добри дела за развитието на областта. Областният управител благодари още веднъж за подкрепата на г-н Бурджиев и сподели, че ще разчита заедно с всички медии да работят за благото на град Русе. Пожела здраве и успех на всички.

Поздрави към новоназначения областен управител поднесе и Пламен Стоилов, кмет на община Русе, който му връчи поздравителен адрес и икона на Свети Георги Победоносец и му пожела успех в новото поприще.

По-късно, областният управител проведе кратка среща в своя кабинет с двамата си заместници и г-н Стефко Бурджиев.

Галин Григоров се запозна лично и с всеки един от служителите по работните им места, както и със задълженията, които изпълняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари