Няма чужд биологичен материал по Сашко

1
Несъмнено такъв би останал, ако имаше принуда или намеса на други хора в изчезването, твърдят разследващите
Несъмнено такъв би останал, ако имаше принуда или намеса на други хора в изчезването, твърдят разследващите Видео: NOVA

Несъмнено такъв би останал, ако имаше принуда или намеса на други хора в изчезването, твърдят разследващите

Няма данни за отвличане или друга принуда около изчезването на 12-годишния Сашко от Перник. Това показват данните на полицията до момента, съобщава NOVA.

По случая е образувано досъдебно производство за отвличане, а разследването още не е приключило. Експертизите обаче са показали, че по тялото и по дрехите на детето няма чужд биологичен материал. Несъмнено такъв би останал, ако имаше принуда или намеса на други хора в изчезването.

Тази вечер в „Темата на NOVA” говорят спасителите на Сашко, а семейството му отваря дома си единствено за екипа на NOVA. Момчето вече се срещна с хората, които го откриха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари